Prologic Webáruház -
Kedves Horgásztársunk! Tisztelt Partnerünk!
A Prologic kitűnő minőségű merítőhálókat készít a pontyhorgászat szerelmeseinek. A merítők közös jellemzője, hogy halbarát, tartós hálóval vannak ellátva. A felhasznált alapanyagok és a nyél hosszában, kiképzésében, a merítőfej méretében tapasztalhatunk különbségeket az egyes típusok között. A rendkívül kedvező árú, kompozit anyagú merítőhálóktól a felső kategóriás, teljesen karbonból készült merítőkig sokféle változat megtalálható a kínálatban. Hírlevelünkben most ezeket mutatjuk be.

Üdvözlettel:
Prologic csapata
LaNiTex Kft.
Prologic merítőhálók
A PROLOGIC CLASSIC CARBON pehelykönnyű, sziklaszilárd merítőháló. A lehető legjobb megoldás, ami egyesíti az erőt, könnyűséget és a jó ár-érték arányt. Szuper erős magas modulusú, 180 cm-es, 24 tonnás karbon nyéllel és karbon szárakkal, saját fejlesztésű, egy új, „golyóálló”, erős műanyagból készült elágazással. Halbarát háló, 1 és 2 részes nyéllel is kapható!

A PROLOGIC CRUZADE MERÍTŐHÁLÓ erős, megbízható, nagyon kedvező árú merítőszák, 180 cm-es karbon kompozit nyéllel és szuper erős üvegszálas szárakkal, exkluzív ABS Prologic elágazórésszel, 42”-os (107 cm-es) merítőfejjel. Kiváló választás azon horgászoknak, akik egy jó minőségű, kedvező árú merítőhálót keresnek.

A PROLOGIC FIRESTARTER MERÍTŐHÁLÓ 42” maximálisan halbarát és tartós háló, 180 cm hosszú, csúszásmentes, rugalmas karbon kompozit nyéllel és szárakkal, fém Y elágazással.

A PROLOGIC QUICK RELEASE MERÍTŐHÁLÓ messze a legkönnyebben és leggyorsabban kezelhető pontymerítőháló a piacon. A merítőfej szárainak csatlakoztatását szolgáló rész egy rozsdamentes acél rugóval ellátott szerkezetet tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy a merítőfej szárainak csatlakozóit a párhuzamoshoz közeli helyzetbe hozzuk – és a megerősített Quick Release szerkezetnek köszönhetően a merítőszárakat egy pillanat alatt a helyükre tehessük. Soha nem volt ilyen gyors és könnyű a merítőfejet levenni és a zsákmányt biztonságosan a pontymatracra helyezni! A Quick Release merítőháló két változatban kapható: 107 cm-es fejjel,180 cm-es egyrészes nyéllel és 81 cm-es fejjel, 180 cm-es kétrészes karbon nyéllel.
• Teljes karbon nyél
• Teljes karbon szárak
• Gyorsan száradó háló
• Megerősített Quick Release csatlakozás a hálófej szárainak
• Gyakorlatilag elnyűhetetlen műanyag csatlakozó nyakrész

A PROLOGIC CC30 a valaha volt legkönnyebb Prologic merítőháló, egy igazán exkluzív kivitelű modell: a háló nyele, szárai és az elágazó része egyaránt karbon anyagból készült, így rendkívül könnyű, ugyanakkor szilárd és merev merítőhálót kapunk. A halbarát hálórész sem hétköznapi darab, ugyanis terepszínű mintázatot kapott.
3K magas modulusú karbon nyél (180 cm)
3K karbon elágazó "Y" rész
3K magas modulusú karbon szárak
Terepszínű háló
Vízálló hordtáska mellékelve

A PROLOGIC CC20 merítőháló 180 cm-es, kétrészes karbon nyéllel rendelkezik, magas modulusú karbon szárakkal, megerősített nylon „Y” csatlakozóval. A CC20 hálója szintén terepszínű, prémium minőségű parafa nyélborítással.

VIDEÓ: PROLOGIC QUICK RELEASE MERÍTŐHÁLÓ
Prologic MERÍTŐHÁLÓK
PROLOGIC horgász webáruház • 1097 Budapest, Soroksári út 132. • Tel.: +36 (70) 429-9236 • E-mail: info@prologicfishing.hu • Lanitex Kft. adatkezelés nyílvántartási száma: NAIH-77591/2014.