Prologic Webáruház -
Kedves Horgásztársunk! Tisztelt Partnerünk!
A Prologic cég a pontyozó horgok terén szerzett jó hírnevének 10 évnyi építése után egy fontos és logikus előrelépést tett 2016-ban és beindította saját horoggyártó üzemét. Ennek köszönhetően csakis a lehető legjobb minőségű japán szénacél anyagot választhatják ki és a kívánt mennyiségű horgot tudják előállítani pontosan a saját igényeik szerint, ami a formát, hegyet és bevonatot illeti.
Minden Prologic XC horog csúcsminőségű CC-83 szénacél anyagból készült, ez egy nagyon kis hajlékonyságú anyag, még nagy terhelés alatt sem hajlik ki. Ez a csúcsminőségű anyag kulcsfontosságú a horgok hegyessége szempontjából is, egyszerűen borotvaélesek és hosszabb hegytartósságot, jobb akasztási hatékonyságot produkálnak.
Hírlevelünkben a különböző horogformákat mutatjuk be.

Üdvözlettel:
Prologic csapata
LaNiTex Kft.
PROLOGIC XC1 HORGOK
Ez a horog kissé kihajlított, befelé hajló heggyel, 13 fokban befelé forduló füllel, egy igazán szuper forma, amely a legtöbb csalifelkínálási módszerhez alkalmazható, de a legjobban a lágy anyagú előkékkel működik. A hajlított hegy a befelé hajló füllel garantálja a horog gyors és tökéletes befordulását, maximalizálja az akasztás hatékonyságát.

CC83 csúcsminőségű japán szénacél
Kihajlított hegy
Befelé hajló hegy
13 fokban behajlított fül
Prologic XC1 horgok
PROLOGIC XC2 HORGOK
Örök klasszikus forma, egyike a valaha volt legnépszerűbb és leghatékonyabb horgoknak. Ha csak egy horgot választhatnak, mi feltétlenül az XC2-t ajánljuk. Hosszú szárú, egyenes hegyű, befelé hajlított füllel, nagyon sokoldalú horog, sokféle felkínálási módhoz alkalmazható, legyen szó süllyedő, balanszírozott, pop up vagy hóember csaliról. Népszerű a blow back righez, változatosan felhasználható, mindig tökéletes alsó ajkas akadást biztosít.

CC83 csúcsminőségű japán szénacél
Hosszú szár
Egyenes hegy
25 fokban befelé fordított fül
Prologic XC2 horgok
PROLOGIC XC3 HORGOK
Nagyöblű, befelé hajlított hegyű, közepesen hosszú szárú horog egyenes füllel, igazán sokoldalú forma, a Prologic teszthorgászai által a fluorkarbon és monofil előkékkel, stiff rigekhez vagy D rigekhez legszívesebben használt típus. Horogbefordító hüvelyeinkkel használva nagyon jó teljesít szuper lágy előkékkel is.

CC83 csúcsminőségű japán szénacél
Nagy öböl
Rövid szár
Hajlított hegy
Egyenes fül
Prologic XC3 horgok
PROLOGIC XC5 HORGOK
Ultra erős, befelé hajlított hegyű, nagyöblű, rövid szárú horog befelé hajló heggyel. Tökéletes minden süllyedő és balanszírozott felkínáláshoz, különösen ha extrém körülmények közt horgászunk, pl. akadók közt, vagy nagy távolságra, kisméretű csalival, az XC5 horgok kitűnő akasztási hatékonyságot produkálnak.

CC83 csúcsminőségű japán szénacél
Nagy öböl
Rövid szár
Hajlított hegy
15 fokban befelé hajló fül
Prologic XC5 horgok
PROLOGIC XC7 HORGOK
Új tagja a kínálatnak, ez a nagyon egyedi horogforma angliai teszthorgászunk, Rik Johnson tapasztalata alapján született, aki újragondolta és továbbfejlesztette a nagy kedvenc XC4 horgokat. Elsőre az XC4-gyel azonosnak tűnik, de nagyon apró változások vannak rajta, amik hatalmas jelentőséggel bírnak a horog működését illetően. A horog szára kissé rövidebb lett, ami az erősséget növeli és a fül most 3 fokkal befelé hajlik, ami drámaian megnöveli a befordulás sebességét. Remek forma, ami nagyon sokoldalúan, számtalan felkínálási módhoz használható. A szuper halmegtartó képesség és a tökéletes alsó ajakba való akadások aránya hihetetlen módon megfog javulni!

CC83 csúcsminőségű japán szénacél
Egyenes hegy
3 fokban befelé hajlított fül
Közepes hosszúságú szár
Prologic XC7 horgok
PROLOGIC XC8 HORGOK
Újabb kiváló tagja a kínálatnak, kimondottan a merev előkékkel való horgászathoz ajánlott. A 20 fokban kifelé hajlított fül tökéletessé teszi a stiff riges, chod riges és zig riges horgászathoz. Széles öblével, ultra hegyes, egyenes hegyével probléma nélkül fogja megakasztani a halat!

CC83 csúcsminőségű japán szénacél
Nagy öböl
Egyenes hegy
20 fokban kifelé hajlított fül
Prologic XC8 horgok
PROLOGIC horgász webáruház • 1097 Budapest, Soroksári út 132. • Tel.: +36 (70) 429-9236 • E-mail: info@prologicfishing.hu • Lanitex Kft. adatkezelés nyílvántartási száma: NAIH-77591/2014.