Prologic Webáruház -
Kedves horgásztársunk, tisztelt partnerünk!
A Prologic 2018-ban is több botújdonsággal jelentkezett: az új Fast Water, a C.O.M. RADE és a C.O.M. RAW, valamint a C1 Alpha botok mellett természetesen ott sorakozik a teljes Prologic kínálat, a Quasarok, C3 RAS, C2 Natura, Lotus stb. botok, egytől egyig remek pálcák, amelyek a maguk árkategóriájában mind kiváló minőséget képviselnek.
Hírlevelünkben a Prologic bojlis bot kínálatát mutatjuk be.

Üdvözlettel: Prologic csapata
LaNiTex Kft.
Bemutató videó: Prologic QUASAR K1
Új! Prologic QUASAR K1 pontyozó botok
QUASAR K1 Bojlis bot kínálatunk csúcsmodellje most hihetetlen szintre ért. A blankot egy új kialakítású K1 karbon szövettel erősítettük meg a nyélrészen, ami még több erőt és érzékenységet biztosít. A fejlesztésben fontos szerepük van az új RS gyűrűknek, a repülőgépgyártásban használatos 316-os ötvözetű rozsdamentes acél kerettel és SiN betéttel, ami 40%-kal erősebb és könnyebb a hagyományos SiC gyűrűknél. Egy igazi távdobó gépezet, lenyűgözően fantasztikus gyors-progresszív akcióval!
• 46 tonnás magas modulusú karbon blank
• Keresztszövésű karbon konstrukció
• K1 szőtt karbon megerősítés a nyéltagon
• Gyors progresszív akció
• Ultra könnyű RS gyűrűk SiN betétekkel
• Karbonszálas gyűrűkötések
• Anti frap gubancolódásmentes gyűrűk
• Eredeti fém ALPS orsótartó
Prologic QUASAR K1
Prologic FAST WATER RS pontyozó botok - 2018-as újdonság
Az elmúlt 5 év során a Prologic Fast Water botjai etalonná váltak minden nagy folyón pontyozó horgász számára. Ez az új verzió néhány fontos fejlesztésen és jelentős küllembeli megújuláson ment keresztül. A blank most még könnyebb és érzékenyebb az ultra könnyű gyűrűknek köszönhetően, ugyanakkor megtartja azt a lenyűgöző teljesítményt, ami ezt a botot Európa-szerte híressé tette. A család most kiegészül egy 330 cm-es modellel is, a közepes méretű folyókra, így 4 méretben és dobósúlyban kaphatók a Fast Water RS botok.

40 tonnás magas modulusú karbon blank
Fém ALPS orsótartó
Megnövelt végdugó a kényelmesebb fárasztás érdekében
3K karbon erősítés a kritikus pontokon
SIC gyűrűk ultra könnyű kerettel
Progresszív parabola akció
Megerősített gyűrűbandázs
VIDEÓ: PROLOGIC FAST WATER BOTOK
Prologic FAST WATER RS pontyozó botok - 2018-as újdonság
Prologic C3 RAS pontyozó botok
Távolság, pontosság és érzékenység. Ez a három kulcsfontosságú tulajdonsága az új C3 RAS pontyozó botjainknak, amelyek mindegyike csúcsminőségű alkotóelemekből készült: Fuji Gold DPS orsótartó és szuper megbízható SIC gyűrűk. A teljesen új C3 RAS blankja 30 tonnás magas modulusú karbonból készült, alacsony gyantatartalommal és igazán egyedi kúpossággal, amitől ez a bot nagyon könnyű és nagyon gyors az akciója dobás közben, lehetővé téve azt, hogy igazán nagy távolságokat tudjunk elérni viszonylag kis ólom használatával is. A botok akciója gyors-parabolikus. A C3 RAS Evolutive verziója a „régi stílusú” pontyozóbotok szerelmeseinek készült, parabolikusabb akcióval, 8+1 gyűrűvel, a tökéletes választás azoknak a horgászoknak, akik a fárasztás minden pillanatát szeretnék kiélvezni. 30 tonnás HM karbon blank, Fuji DPS Gold orsótartó, SIC gyűrűk, gyors-parabolikus akció.
Prologic C3 Ras pontyozó botok
Bemutató videó: Prologic C2 Natura
Új! Prologic C2 NATURA pontyozó botok
A C2 Natura új kiadásával célunk a lehető legjobb közepes-hosszú távra való pontyozó horgászbotok megalkotása volt. Nagyon rugalmas botok, parabola akcióval, amelyek fárasztás közben tökéletesen kirugózzák a hal mozdulatait és élvezetessé teszik a küzdelem minden pillanatát. Három különböző nyélkiképzéssel kaphatók, így mindenki megtalálja a saját stílusához és igényeihez illő megoldást: FC: végig parafa borítás, FD: végig duplon borítás, TS: osztott nyél.
• 24 tonnás karbon blank
• SiC gyűrűk
• 50 mm-es keverőgyűrű minden 3 librásnál nagyobb dobósúlyú botnál
• 3 különböző nyélkiképzéssel kaphatók
• Parabolikus akció
• Könnyű dobni vele
• Fonott főzsinórral is használhatók
• Teherbíró Prologic orsótartóval
Prologic C2 NATURA - FC
Prologic C2 NATURA - FD
Prologic C2 NATURA - TS
Új! Prologic ROD MATE
Forradalmian elegáns és praktikus bottartó! A piacon kapható minden más botrögzítőnél elegánsabb és kompaktabb, a Rod Mate a C2 sorozat 2 modelljével (FC és TS) és az új Quasar K1 botokkal is használható. A Rod Mate-en levő nyílás úgy van kialakítva, hogy az említett botok nyelén elhelyezett csúszásgátló fülecske pont beleillik, és minden másnál biztonságosabban rögzíti a botot, még akkor is, ha teljesen behúzott fékkel várjuk a kapást és hihetetlenül elegáns megjelenést biztosít a felszerelésünknek.
Alumínium ház
Záró gyűrű
Nagy sűrűségű gumi belső rész
Kompatibilis a C2 Natura FC, TS és a Quasar K1 botokkal
Prologic Rod Mate
Prologic LOTUS pontyozó botok
Hölgyeknek ajánlott pontyozóbot sorozat, két modellel, amelyek a legtöbb horgászati helyzet megoldására alkalmasak, kitűnő progresszív akció, ami különlegesen könnyűvé teszi a dobást és élvezetessé a fárasztást. A nyél és a markolat rendkívül kényelmesek, AAA minőségű parafa és nagy sűrűségű EVA ízléses kombinációjával készültek. • 24T karbon blank • SIC gyűrűk • Kombinált EVA + parafa nyél és markolat • Progresszív akció
Prologic LOTUS pontyozó botok
C2 Natura Tech bojlis bot
C2 NATURA TECH PONTYOZÓ BOTOK A népszerű C2 Natura botok limitált szériás kiadása, nagy sűrűségű EVA osztott nyéllel. • 50 mm-es keverőgyűrű a 3,5 librás változatnál • 24 tonnás magas modulusú karbon blank • DPS Black orsótartó
Prologic C2 NATURA TECH pontyozó botok
PROLOGIC C1 ALPHA PONTYOZÓ BOTOK
Sok sikeres év után végül a Prologic legsikeresebb sorozata, a C1 botcsalád fontos fejlesztési folyamaton ment keresztül. Egy még erősebb és megbízhatóbb blankot kapott remek félparabolikus akcióval és minőségi alkotóelemekkel, mint pl. az új gubancolódásgátló kivitelű spiccgyűrű és mindegyik gyűrű ultra könnyű kerete. A botok matt fekete blankja rendkívül stílusos küllemet biztosít az új C1-eknek. A 3,25 és 3,5 librás modellek mind 50 mm-es keverőgyűrűvel vannak ellátva, hogy minden szituációban jobb legyen a botok dobási teljesítménye!

24 tonnás magas modulusú karbon
„Urban Camo” mintájú, biztos fogású nyél
Prémium minőségű SIC gyűrűk
Teherbíró DPS orsótartó
50 mm-es keverőgyűrű minden 3,00 lbs-nál nagyobb tesztgörbéjű boton
Matt fekete felületű blank
Zsinórakasztó klipsz
Prologic C1 ALPHA pontyozó botok - 2018-as újdonság
Új! Prologic C1 ALPHA spod és marker botok
Remek teljesítmény, versenyképes áron! A Spod botnak fantasztikus, erőteljes, mégis parabolikus akciója van, aminek hála rendkívül könnyen dobhatjuk akár a legnagyobb etetőrakétát vagy Spomb-ot. A Marker bot könnyű blankra épült, gyors és érzékeny spiccel, ami lehetővé teszi a legkisebb mederviszony-változások feltérképezését és hatalmas távolságokra tudjuk vele eljuttatni a markerúszónkat.
• 24 tonnás magas modulusú karbon blank
• „Urban camo” mintájú, biztos fogású EVA nyél
• Nagy teherbírású DPS orsótartó
• Prémium minőségű SiC gyűrűk
Bemutató videó: Prologic C1 Alpha
Prologic C1 ALPHA SPOD és MARKER botok
PROLOGIC C1 ALPHA SPOD BOT - 2018-as újdonság
2018-tól a Prologic C1 Alpha Spod bot 3 részes kivitelben is készül, 4,5 librás dobósúllyal, 3,6 m hosszban. Egyike a nagyon kevés 3 részes spod botoknak!
Új Prologic C1 ALPHA spod bot - 2018-tól kapható!
PROLOGIC C.O.M. RADE PONTYOZÓ BOTOK
Végre kapható az új felső kategóriás C.O.M. botcsalád, egy még érzékenyebb és gyorsabb HM 30 tonnás blankkal és prémium minőségű alkotóelemekkel. A C.O.M. RADE botok helytállnak a legextrémebb körülmények között is, erőteljes, de parabolikus akciójuknak köszönhetően teljes kontrollt biztosítanak a fárasztás alatt és minimalizálják a hal leakadásának esélyét még akkor is, ha nagy halat fárasztunk rövid zsinóron!

30 tonnás magas modulusú karbon blank
Fuji DPS Gold orsótartó
„Urban Camo” mintájú, biztos fogású nyél
Prémium minőségű SIC gyűrűk
40 mm-es keverőgyűrű
Fárasztómarkolat az orsótartó előtt
Prologic C.O.M. RADE pontyozó botok - 2018-as újdonság
PROLOGIC C.O.M. RAW PONTYOZÓ BOTOK
A Prologic C.O.M. RAW széria új, továbbfejlesztett verziója a világhírű és a magyar horgászok közt is nagyon népszerű C.O.M. pontyozó bot családnak. A legújabb fejlesztésű alkotóelemeket használatával készült, a jól bevált blank pedig a nyélrésznél 3K karbon tekercseléssel megerősítették, így egy még megbízhatóbb és jobb teljesítményű botot kapunk. A behúzós módszerrel vagy rövidebb távra dobva horgászó pontyosoknak még azeddiginél is jobb választás a C.O.M. RAW, 4 méretben és dobósúlyban!

24 tonnás magas modulusú karbon blank
DPS orsótartó
„Urban Camo” mintájú, biztos fogású nyél
Prémium minőségű SIC gyűrűk
Prologic C.O.M. RAW pontyozó botok - 2018-as újdonság
Prologic CRUZADE pontyozó botok
A Prologic Cruzade pontyozó horgászbot családja egy olyan kategóriát képvisel, ami eddig nem volt jelen a Prologic kínálatában: a belépő szintű bojlis horgászbotokét. A Cruzade botokat áruk minden horgász számára elérhetővé teszi, azonban kézbe véve, megvizsgálva őket bizony meg kell állapítanunk, hogy ezek a botok olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek a gyakorlott, komoly pontyhorgászok számára is használható eszközzé teszi ezeket a botokat. Természetesen a Prologic elsősorban a bojlizással ismerkedő vagy olyan horgászok számára készíti ezeket a botokat, akik nem szeretnének túl sokat áldozni a felszerelésre: a Cruzade botokat kipróbálva biztosan megjön majd a kedvük a pontyhorgászathoz!

A Cruzade botok 4 méretben és dobósúlyban kaphatók: 3 méteres, 3 librás változat a behúzós, csónakos vagy kisebb távolságra horgászó pecások számára, 360 cm-es, 3 és 3,5 librás változatok a nagyobb távokat elérni kívánók számára, míg a 3,5 librás, 390 cm-es Cruzade-ek az igazi távdobó nagyágyúk.

A Cruzade botok nagyon rugalmas, terhelhető magas modulusú karbon blankra épültek, ahogy a nyitó fényképen is látható, nyugodtan lehet feszegetni őket, nem kell attól tartani, hogy eltörnek, remek dobási és fárasztási tulajdonságokkal rendelkeznek.

A Prologic Cruzade botok egy egészen új minőségi színvonalat hoztak a belépő kategóriás pontyozó botok mezőnyébe! Ezt nem szabad kihagyni!
Prologic CRUZADE pontyozó botok
Prologic C1 POWER pontyozó botok
A valaha volt legnépszerűbb pontyozó botunk speciális, extra erős változata! Európai vásárlóinkkal és partnereinkkel való konzultációink során sok helyről érkezett igény egy speciális C1 bot elkészítésére, amellyel a legextrémebb szituációk is kezelhetőek. A blank 20 tonnás magas modulusú karbonból készült, megnövelt falvastagsággal, ami gyakorlatilag elpusztíthatatlanná teszi ezt a botot. • 20 tonnás magas modulusú karbon blank • Nagy teherbírású orsótartó • SIC gyűrűk • Extra erős akció
Prologic C1 POWER pontyozó botok
PROLOGIC horgász webáruház • 1097 Budapest, Soroksári út 132. • Tel.: +36 (70) 429-9236 • E-mail: info@prologicfishing.hu • Lanitex Kft. adatkezelés nyílvántartási száma: NAIH-77591/2014.