Prologic Webáruház -
Vásárlási Információk

Az alábbiakban a weboldalunkhoz kapcsolódó általános információkat, tájékoztatásokat és jogi iránymutatásokat talál az online áruház használatára, megrendelések leadására és a létrejövő adásvételi szerződésre vonatkozóan.

A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként illusztrációk. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett nettó és bruttó ár, a feltűntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek.

Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget. Több termékcsoportból történő egyidejű vásárlás esetén az egyes termékcsoportokba tartozó árukra vonatkozó szállítási és fizetési feltételek eltérhetnek egymástól, az egyes termékcsoportokra vonatkozó rendelkezések jelen feltételek végén külön mellékletben találhatóak meg.

Egyéb feltételek

A LaNiTex Kft. (az www.AtlantisFishing.com webáruház üzemeltetője) ezúton tájékoztatja, hogy személyes adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Külön rendelkezés hiányában a LaNiTex Kft. a későbbiekben tájékoztatja Önt akcióiról és újdonságairól. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk! A termékoldalon található műszaki adatok tájékoztató jellegűek, a hivatalos termékspecifikációért kérjük látogasson el a termék gyártójának weboldalára.

Az elektronikus szerződéskötés lépései

  1. Regisztráció webáruházunkba. 
    A Felhasználó köteles a regisztráció során a rendszer által kért adatokat a valóságnak megfelelően megadni. 
  2. Webáruházunkban a termék megrendelése (fizetési és szállítási lehetőségek kiválasztása).
  3. A LaNiTex Kft. a megrendelés megérkezését elektronikus úton haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a megérkezettnek, amikor az a Felhasználó számára hozzáférhetővé válik.
  4. A megrendelés visszaigazolását követően a rendelés leadása során megjelölt módon szaküzleteinkben, vagy szerződött futáraink által kiszállítással átadjuk a megrendelt terméke(ke)t. A terméket weboldalunkon keresztül elektronikusan, kiszállítás esetén utánvéttel vagy szaküzleteinkben történő személyes átvétel esetén készpénzzel, vásárlási utalvánnyal, vagy bankkártyával fizetheti.
  5. A megrendelés és visszaigazolás nyelve: magyar. 

Adatbeviteli hibák kijavításának technikai lehetőségei

Az adatbeviteli hibáknak a szerződéses nyilatkozat elküldését megelőzően történő azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:

  • a "Kosár" tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető.
  • a személyes adatok (pl.: számlázási cím, szállítási cím, telefonszám, stb…) tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható a személyes adatok menüpontban 

Ha mégis tévedésből mást rendelt, mint amit szeretett volna, és ezt utólag veszi észre, kérjük, jelezze ügyfélszolgálatunkon a info@atlantisfishing.com címen, vagy a +36 (70) 429 9236-as telefonszámon. Fontos, hogy a rendelést követően ezt haladéktalanul tegye meg, mert akár 1 munkanapon belül kézbesíthetjük a megrendelt termékeket és akkor a tévedés korrigálására már nincs lehetőség.

Szállítási információk

Amennyiben a megrendelt termékek raktáron vannak cégünknél, budapesti szállítási cím esetén egy munkanapon belül vállaljuk a csomag kézbesítését. Szolgáltatásunk 14:30-ig leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik. A házhozszállítás díja nettó 750 Ft.

A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei

Távollévők között létrejött szerződés esetén a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet szerint a fogyasztó a szerződéstől a termék kézhezvételének napjától nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. Elállás esetén a vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 30 napon belül visszatéríteni. A fogyasztó köteles a terméket haladéktalanul visszaszolgáltatni. 

A LaNiTex Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni, a nem megfelelő használatból eredő kárát érvényesítheti a vásárlón. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. A LaNiTex Kft. követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. 

A termék visszaszolgáltatása történhet az átvevő pontunkba (1097 Budapest, Soroksári út 132.) történő személyes visszajuttatással vagy bármely futárszolgálattal a fenti átvevőpontba történő visszaküldéssel.

Szaküzleteinkben készpénzzel, bankkártyával és az alábbi utalványok bármelyikével fizethet:

Weboldalunkon keresztül lehetőség van - az erre alkalmas bankkártyával - bankkártyás fizetésre!

Kiszállítás esetén kizárólag készpénzzel fizethet, vásárlási utalványt nem áll módunkban elfogadni!

Üzleteinkben 20.000 Ft feletti bankkártyás fizetések esetén, vásárlóink érdekében az aláírás ellenőrzése mellett munkatársunk köteles elkérni egy a kártyatulajdonos személyazonosságát igazoló fényképes igazolványt is.

Az eladó adatai

Cégszerű megnevezése: LaNiTex Kft.
Adószáma: 13578202-2-43 
Cégjegyzékszáma: 01-09-862526 
A székhely címe: 1097 Budapest, Kén utca 2. 
Üzlet / telephely címe: 
1097 Budapest, Soroksári út 132. 
Telefon: +36 (70) 429 9236, E-mail cím: lanitex@lanitex.hu 
Vásárlói ügyfélszolgálat (Vevőszolgálat) címe: 
1097 Budapest, Soroksári út 132.
Személyes ügyfélszolgálati nyitva tartás: Hétfő-Péntek 9-18 óráig

Telefonszáma: +36 (70) 429 9236
Kapcsolattartó személy: Kötelező válaszadási idő faxon/e-mailen beérkezett megkeresésekre: 2 munkanap

Telefonos ügyelet nyitva tartás: Az online megrendelt termékek kiszállítása általában 2 munkanapon belül történik. Amennyiben a termék nincs raktáron, úgy e-mail és/vagy telefon útján értesítjük a várható szállításról.

PROLOGIC horgász webáruház • 1097 Budapest, Soroksári út 132. • Tel.: +36 (70) 429-9236 • E-mail: info@prologicfishing.hu • Lanitex Kft. adatkezelés nyílvántartási száma: NAIH-77591/2014.